Kalas hos pappa

Hej på er!

Dagen började med rätt sen frukost. Sen gick jag och småmusslade och började byta sängkläder när jag fick ett sms från Pontus. Han satt på tåget och ville bli hämtad om ca en halvtomma. Oops plötsligt fick jag lägga på ett kol! Snabb som jag är stod jag snart på stationen12 minuters för tidigt!😄. Så kom han då äntligen! 
Denna dagen (7/10) är Christers födelsedag. Han skulle ha fyllt 65 år idag.... så ledsamt att han inte fick vara kvar hos oss...
Pontus och jag åkte och köpte blommor och satte på hans grav. Det blev så fint!
Vi skulle åka till pappa också eftersom han fyllde år i tisdags. Jag hade smörgåstårta med som vi gjort på jobbet. Vi åkte ner till Hjärtum och där hade pappa redan dukat så fint!
Jag och Pontus åkte ner och hämtade mamma som bor på Pilgården nu. När vi kom satt hon och såg bedrövad ut! Hon mådde inte bra och hade kräks sa hon. Det hade börjat igår... hon hade inte alls mått dåligt enligt personalen. Hon blir så orolig... hon klarar nästan inget sådant här längre!
Till slut fick vi övertalat henne i alla fall.
När vi kom fram var hon glad och vi åt den goda smörgåstårtan. Under tiden hade Josefin, Pär och barnen kommit. Det klarade hon bara en liten stund. Barnen var jätte snälla men man såg i hela hennes kroppsspråk hur missnöjd hon var.
Till slut tog Birgitta in henne i andra lägenheten och pratade med henne. Hon var mycket upprörd...hon ville prata i lugn och ro... då sa jag att jag skulle säga till Josefin att de fick hem. Å vad hemskt det var! Stackars Josefin! Hon som är så omtänksam och så gör hennes mormor så här! Som tur är förstår hon att mormor är dement och inte kan tänka klart. Men hon blev ledsen det förstod jag. Hon har ju varit van vid Christer som trots sin sjukdom älskade när barnen kom!
Efter dom hade åkt blev mamma ganska nöjd. Vi hade trots allt en ganska trevlig eftermiddag.
Jag och Pontus åkte hemåt och jag körde honom strax till tåget.
Det är så härligt att få träffa honom emellanåt även om han åker hem snart igen!
Imorgon är det kalas igen! Denna gången är det lilla Thea som fyller 8år!!
Åren går verkligen fort!
Hej då vi hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0