nu är vi ensamma!

I tisdags körde vi ner Pontus till Göteborg. Han har fått hyra en möblerad etta i andra hand. En jättefin lägenhet som han kan ha i ett år. Sen får han se om han kan hitta något eget under tiden! Annars får han komma hem igen:) Det är i alla fall konstigt att det blir så tomt.. Han åkte som sagt i tisdags och kom hem i fredags och då kändes det som han varit borta en månad!
ja det tar nog en stund att vänja sig! Nu kommer han att ha fullt upp med nollningen i skolan. Han ska vara fadder till någon av de som kommer nya på tisdag!
Idag är sista semesterdagen! Vädret kunde varit bättre ser jag men gårdagen var fin i alla fall!
Häromdagen kom Josefin och Milo hit och Josefin gjorde lunch till oss! Då råkade Milo få syn på min nya dammsugare med lampa på! Deeeeen var häftig!


han hade fullt upp! Även facket som fanns med alla tillbehören var mycket intressanta!semesterprat...

Hej hej!
Ja inte har det blivit mycket skrivit under denna semester inte! Nu har jag en stackars vecka kvar innan arbetet börjar igen!
Vi har inte gjort så speciellt mycket denna semester förutom att vi var i Stockholm ett par dagar! Det var trevligt förutom att vi gick vilse hela tiden! Men vi fick i alla fall se en del på det viset! Det hade varit bra att ha någon som kände till staden med sig. Nästa gång kanske!
I början av semestern var det en del barnvaktande men sedan blev det lugnare... Vi har grejat i trädgården och en garageport har kommit upp! Ja det var en kille här som satte upp den men det var det värt! Den blev jättefin! Den öppnas med en fjärrkontroll!
Igår putsade jag en massa fönster med min nya "Kerscher fönsterputsapparat" . Bytt gardiner och donat...nu funderar jag att fixa till lite i datarummet..ett sådant där trist rum där allt bara läggs in...
Nej nu får det bli ordning på detta!

RSS 2.0