Kalas hos mamma....

Hej hej!
I fredags åkte jag och hämtade hem Christer efter sin vistelse i Vargön hos sin pappa som opererat höften..
Nu längtade allt Christer hem alldeles förfärligt så det var hög tid...
Det var allt skönt att få hem honom igen. Fast för min del gick veckan väldigt fort. Så blir det nog när man har nytt jobb det är så mycket att sätta sej in i så veckan är över på ett huj!

I morse åkte vi ner till Lilla edet för att handla lite mat och då ringde Josefin och undrade om vi ville komma och grilla korv. Robert och barnen skulle komma också!
Det ville vi ju så klart!
Så efter handlingen åkte vi hem med varorna bara och sedan bar det av till Öresjö med en stunds gemenskap med dom små ljuvliga barnen. Lille Max sov hela tiden så honom blev det ingen vidare kontakt med...

Vi kunde inte stanna så länge för vi skulle ner till mamma för hon fyllde 82 år..När vi kom dit var Ewa redan där och hon hade Leon med sej så det var roligt att träffa honom. Det är ju inte så ofta vi ses!
När man inte träffar barnen på ett tag så är det otroligt vad dom växer! Han hade blivit så lång! Men det är klart, han fyller snart 8 år!
Sen kom Birgitta och Urban så vi hade jätte trevligt och smaskade god tårta och annat onyttigt. Mycket gott! Det fanns hål kvar att stoppa i efter korven! (inte för att jag tvivlat förstås...).

Vi blev hemkörda sedan utav Birgitta så det var ju skönt så man slapp den hemska uppförsbacken..
Jag avskyr den...
Egentligen är det väldigt dumt när man ska gå ut och promenera i Hjärtum...Det är ju inget annat uppförsbackar! En och annan nerförsbacke men alldeles för sällan!
Man kan ju förstås vända på det och se vilken bra träning man får...Själv blir jag bara andfådd...

Ja ja så är det..
Nu ska jag fortsätta lördagskvällen!
Hej svejs till nästa gång!

Lite tomt här hemma...

Hej hej!
Idag är det måndag och det går fortfarande bra på nya jobbet...Väldigt kul är det.
Förra veckan blev jag utbjuden av mina gamla arbetskamrater på förskolan och det var jättetrevligt att träffa dom igen även om jag inte varit borta så himla länge så känns det allt ett litet längt efter dom!
Men vi kommer att höras av det är jag säker på...Jag har ju faktiskt kontakt med alla mina tidigare arbetsplatser och det är jätte kul! Man har ju jobbat ihop ett par år allihop så det är klart att man vill ha kontakt!

Igår körde jag hem Christer till sina gamla föräldrar för hans pappa har opererat höften och hans mamma kan behöva en del hjälp så här första veckan i alla fall.
Det blir lite tomt när inte Christer är hemma det är väldigt sällan vi är ifrån varandra.
Men å andra sidan jobbar jag ju hela dagen så det är ju inte så mycket tid vi får tillsammans ändå på veckorna.
Faktiskt är det ganska skönt att vara själv nån gång då och då...Men det får inte bli för länge...
Då blir det konstigt...
Måste försöka åka till Thea och Max nån dag också...Tusan vad dagarna går fort! Önskar man kunde vara ledigt varje fredag och måndag också så man hann med allt!

Igår var Linda och pojkarna här hela dagen också! Sån tur var hade det ju kommit lite snö så Joel och Christer var ute och hade snöbollskrig! Det tyckte han var väldigt roligt!
Viggo la beslag på Pontus och datorn...Det tyckte han var väldigt kul!

Ja ja bara dom har kul så...


Nu är det dags att göra lite nytta...(har bara tvättat, städat toan, dammsugit, dammat eldat i spisen och lite till)...Det här var bara en liten paus....

Hej svejs!

Nya jobbet

Hej hej!
Nu har jag kommit igång en del med mitt nya jobb. Det känns jätteroligt!
Nästan som att ha hemkunskap fast med vuxna!
Alla är så snälla och hjälper mej tillrätta så nu börjar jag känna mej lite mer hemmastad.
Det är bara datorerna som inte blivit klara ännu så det väntar vi på..Det är lite frustrerande att det inte funkar för man gör ju en del där nu för tiden.
För mej funkar det ganska bra ännu för jag har inte fått ordning på alla beställning kundnummer ännu så jag kan ändå inte beställa på nätet ännu..
Men det blir nog bra till slut!
Vi har fått en bil också så vi kan åka och handla. Den kom idag och det är en gasbil så det ska bli spännande och se hur det är att köra en sådan!

Idag har vi gjort fiskgratäng till lunch och killen som jag hjälpte tyckte det var jätte roligt!
Sen fick han göra chokladbollar också som vi sålde i cafeet...
Ja med andra ord detta känns otroligt roligt!

Fast i natt vaknade jag med min migrän huvudvärk..Jag gick upp vid 1 tiden och tog en tablett men det var fortfarnde inget vidare på morgonen..
Men jag fick i mej frukost i alla fall och så tog jag en Panodil och en Ibumetin och faktiskt så lugnade det ner sej...
Det lustigaste var att en annan som jobbar där sa när hon kom att hon hade migrän hon också och när vi började prata så kom det fram att alla hade migrän som jobbade där!
Så vi sa det att den tjänsten som är ute nu som arbetsterapeth den får vi nog höra om den också har migrän!
Så har vi ju förstående för varandra!

Ja det har varit härliga dagar..
Hej svejs!

Söndagen den 8:e Januari...

Hej hej!
Förra veckan var den första på mitt nya jobb...Det var inga detagare där ännu ,dom kommer inte förrän i morgon.
Så nu känner jag en liten nervositet komma smygande...Har en känsla av att det blir lite svårt att sova i natt!
Vi har haft en del att göra ändå, flyttat runt en massa skrivbord och annat (jag kan ju inte säga att jag har jobbat ihjäl mej precis men det har varit mycket information också och ny personal att lära känna)
Sen är det ju det här med att hitta i lokalerna! Det är ett gammalt hus med massa rum och skrymslen..Det går faktiskt att gå vilse i hus också!
Men så var det på Stridsbergsgården också så jag vet ju att man lär sej efter ett tag...
Det känns jättebra och jag tror jag kommer att trivas det känns redan så. Personalen är jätte gullig och gör allt för att jag ska lära mej. Dom vet ju att jag aldrig har jobbat med detta förut (förutom maten då) så det är mycket nya saker att sätta sej in i.
Efter några månader är det nog som att man inte har gjort nåt annat...

Igår skulle lille Milo ha kommit till oss en stund för Josefin och Pär skulle åka till IKEA och köpa en en stor säng till Milo.
Men stackars lille Pär fick njursten och fick åka till NÄL istället... Dom var där hela dagen men han fick medicin så nu är han bättre.
Våra gamla grannar från Skara ringde och frågade om vi ville ha besök för dom hade en tråkig dag och det ville vi ju gärna!
Det blir så sällan vi träffas så det är ju jätteroligt! Vi kom fram till att det var ca 1½ år sedan!
Så det var verkligen på tiden...
Deras små pojkar Gabriel och Caspian var med och oj vad stora dom hade blivit! Caspian är ett par månader äldre än Milo och Gabriel 8 år...
Caspian är en avbild av sin storebror så det var lite roligt att se!
Gabriel var nog i den åldern ungefär när dom flyttade så det är den bilden man har av honom så det var ju extra roligt att se Caspian nu då! det var nästan så man kallade honom för Gabriel!
Å det var så roligt att träffas! Vi hade mycket att prata om.. Det händer ju faktiskt en hel del på nåt år även om man tycker att står still. Men när man tänker efter så blir det en del..

Pontus hade haft lite kalas för sina kompisar dagen före(han fyllde ju 19 år i onsdags), så då var det Tacos på menyn så jag hade en del köttfärsröra kvar som jag gjorde gratäng på..
Det blev inte så dumt.

Det räckte så bra så.
Josefin kunde inte hålla sej så hon kom också en sväng med Milo..Pojkarna lekte riktigt bra ihop om man bortser av en nästan bortbiten liten tå,(Milo kunde inte låta bli att smaka på Caspians tå när han höll på att killa honom under foten) och ett tåg i huvudet (Caspian kunde inte låta bli..) och lite annat hit och dit..Dom var om man säger så på samma nivå... (Jag hade den! var deras gemensamma mening under leken!)
Ja det var jätte kul att se! Jag tror Milo blev lite kär i Gabriel..Han ville gärna sitta bredvid honom..
Sen blev det massor av kramar när det var dags för avfärd hemåt..

Nu ska jag ta mej en tur upp till Trollhättan för att hitta mej en STOOOOR väska.. Min har nämligen gått sönder så jag har haft en liten nu ett tag och jag blir tokig! Får ju inte plats med nånting!
Nä det här går inte... Måste ha en större..

Så vi hörs senare Kanske lägger upp en bild på en ny väska om jag hittar en!

Hej svejs!

RSS 2.0