Bostadsjakt!

Hej hej!
Lägenheten i Skogshöjden var fin , inte så stor som den såg ut på bilderna visserligen. Men det fanns ingen egen parkering eller garage. Det fick man sätta upp sig på kö och den var lång.. Så det kändes lte trist. Sedan fick man klippa gräs samt trappstädning vissa veckor. Det var ju just gräsklippning jag vill komma ifrån..I alla fall längre fram när inte Christer klara av det längre...
Så nu väntar jag på att det ska komma upp lite mer objekt! Lite spännande faktiskt!
Idag har jag varit på föreläsning om Islamsk relion. Det var intressant det mesta men vissa delar lite väldigt långrandigt när man inte riktigt förstod alla dessa konstiga ord... Det var en 71-årig pensionerad professor som föreläste. Det var mycket imponerande vad han kunde! Tänk att hålla allt detta i huvud! Och inte en enda powerpoint eller papper att titta i!
 
Jaha det var allt för denna gång!

Husförsäljning

Hej hej!
Jaha... I onsdags (igår) skrev jag på alla papper för försäljningen av huset. Köparna skrev på sina.. Det känns bra men väldigt definitivt... Nu är det bara att leta efter nytt boende! Jag har varit och tittat på en lägenhet i Kaggetorp och på tisdag ska jag titta på en i Skogshöjden! Lite spännande är det. Det ska ju kännas bra också!

Utbildning

Hej igen!
Idag har hela personalgruppen varit på utbildning angående den Somaliska folkgruppen. Det var mycket intressant hur dom har sitt samhälle uppbyggt. De är ju från början tydligen ett Nomadfolk och ett klansamhälle. Råkar någon i nöd hjälper ett stort släktled till. Sen är det ju mycket som vi svenskar har mycket svårt att ta till oss men så är det ju med alla olika kulturer. Dom tycker ju givetvis att vår kultur är mycket märklig!
I slutet på denna månad ska jag till Göteborg och ta till mig om den islamska religionen! Oj det blir grejor det! Men jag tror inte jag ska konvertera....

Husförsäljning

Hej hej!
Jag vet att ni som läser min blogg väntar på fortsättning av husförsäljningen... Yeeees nu är det så gott som klart! Vi har inte fått någon namnteckning ännu men det är bara fråga om tidsbrist. Den nya familjen vill gärna köpa huset så antagligen blir det underskrift i nästa vecka om allt faller på plats!
En jättefin familj med en liten söt pojke på ca 2år kommer att bo i vårt hus!
Precis som vi ville ha det! Det blir roligt att få lämna över till en barnfamilj. Men det verkar inte bli förrän 1:e Juli men det går allt bra. Det hade varit skönt att sluppit trädgården men samtidigt kan det vara skönt att få njuta sista sommaren också. Sen åker vi till Gotland 14:e Juli... Nu ska vi bara hitta nåt trevligt och billigt boende också!
 
Hej svejs!

RSS 2.0