en gråmulen dag..

hej på er!
Idag är det lördag och det är 2 veckor kvar till semester!
just nu sitter jag på altanen och hör regnet smattra på taket.. Christer gick precis ut på promenad men jag gissar att han snart är tillbaka ganska blöt!
om en stund kommer Milo hit och ska sova över. Föräldrarna ska på bröllop! Imorgon kommer Neo från Örnsköldsvik hit och ska vara några dagar! Han är visst lite nervös för han ska flyga alldeles själv för första gången! Det blir nog spännande! Nu får vi hoppas det blir fint väder så han och Christer kan cykla in till sjön och bada medan jag jobbar.. Nej nu får jag kolla vad pojkarna gör!

midsommarhelg

Jaha nu har det varit midsommar igen! vid 2 tiden kom mina föräldrar och mina 2 systrar. Då åt vi den traditionella matjesillen och potatis! Sedan hade pappa gjort 2 egna inläggningar av sill! De var också jättegoda! Pappa hade även gjort god jordgubbstårta ( han kan min pappa!) När det gått några timmar blev vi hungriga igen och tänkte börja grilla... Då kom det dunderregn och åska.. Vårt altantak läcker in vatten men jag var väldigtnöjd över att vi fått på en presenning men jag hann knappt tänka tanken förrän det började stormläcka in i alla fall! Pappa ( snart 78) sprang raskt ut och hämtade stegen och upp på taket.....där började han rensa stuprännan och genast blev det bättre... Hmmm den var visst ganska full med bööös...

Jun. 02, 2013


Jun. 02, 2013

ja så fösvann en massa kort igen som vanligt.. Värdelöst att blogga från mobilen.

Jun. 02, 2013

Glömde skriva att de nya bilderna kommer från Tinas affär! Här kommer några foton från hennes härliga trädgård!


Jun. 02, 2013
Jun. 02, 2013Här är den nya fina grillen! hoppas det blir en fin sommar med många grillaftnar!

Höstens stora händelse.

Hej hej!
Jaha då har det då hänt... Det som oåterkallerligen händer de flesta föräldrar med tiden... Pontus har fått en lägenhet i Göteborg från och med september!
Vår lille sladdis är alltså stor nu och ska klara sig själv...
Det blir säkert jättebra och det är roligt för hans skull men VÄLDIGT dött och trist för oss! Även om han inte är hemma så mycket så är han i alla fall här! Det kommer att ta tid för mig att inte vara orolig när jag inte vet om han kommit hem... Nu har jag ju full koll på honom och om han inte kommer när han brukar ,ringer jag ju honom alltid! Jag får helt enkelt ta fram alla fördelar för honom: han är ju sällan hemma förrän halv 8 eller halv 10. Ibland ännu senare. Han slipper slå ihjäl en massa restid. Han kan umgås mer med sina nyfunna vänner på Chalmers. Å så bra det blir för honom!
Det är en möblerad etta som han får hyra i 1 år från en kille som ska plugga utomlands. Då kan han ju söka lägenhet under detta året och så slipper vi flytta ner en massa möbler. Då kan han ha kvar sitt rum för han KANSKE vill komma hem då och då till mor och far?!
 
Igår förresten hade jag bra användning av honom för jag köpte en ny grill som var isärplockad in i minsta detalj... Bruksanvisningen var väl inte alltför utförlig.... Men det fixade Pontus bra! Så nästa helg får vi nog ta och inviga den! Tror det verkar bli bra väder då. Sen till sommaren kommer ju Rebecca med familj ner så då antar jag det blir mycket grillat! Då är det bra att ha en lite större! Här hade jag tänkt lägga in en bild på den fina grillen men den var ju i telefonen så jag får lägga in den senare...
 
Igår var jag hos Tina som har öppnat sin lille prylaffär igen för sommaren. Hon hade gjort så fint så jag hoppas det kom lite folk till henne. Den ligger på Ström alldeles intill fotbollsplanen om det är någon som vill kika in. Hon har öppet på helgerna..
Sen har vi fått hjälp utav Urban att fixa till lekstugan som hade ruttnat en del på staketet. Så nu ska jag bara måla de nya bräderna så blir det finemang. Det ser bättre ut ifall vi får någon visning.
Ja det var väl det som hänt under den senaste tiden.
Vi hörs snart igen!
 
 

RSS 2.0