Julafton mm

Hej hej!
Ja nu har det varit julafton och dagarna försvinner i ett huj! Tänk så man väntar på denna dag och så går det så fort...
Vi var hos Josefin och Pär på julafton. Robert Maria och Thea var där samt Pärs föräldrar och syster. Vi hade mycket trevligt och vi hade tagit med oss lite mat var.
Oj vad vi åt!
Väldigt gott.
Tomten kom också och hälsade på. Thea och Milo fattade väl inte direkt vad den gubben gjorde där men en massa paket hade han och delade ut.
Det var väldigt kul för barnen en stund men sen blev dom så trötta så dom fick ju snart gå och lägga sej.
Robert skulle jobba natten och Maria och Thea sov över där. Det var ju skönt så dom slapp åka hem i snöovädret...
Sen på juldagen kom Linda och grabbarna, Josefin Pär och Milo. Farmor och farfar och morfar.
Jag hade gjort fläskfile , potatis och god sås samt sallad och grönsaker. Tyckte det kunde smaka gott med nåt annat än julmaten.
Tänk att tomten kom till oss denna dag också!
Viggo och Joel tittade storögt!
Det var pilbågar, dinosauriedräkt och mycket annat spännande tomten kom med..
Här kommer lite bilder:NYFIKENThea...Thea får fin frisyr av Milos farmor!Vad roliga leksaker Milo har!Å vilken fin och snäll tomte!

Kommer mer bilder en annan dag. Det krånglar för mej!!Morrrrrr......


Sjungit in julen

Hej hej!
Har precis kommit hem från kyrkan och lyssnat på kyrkokören när dom sjunger in julen. Lika vackert som alltid.
Snön ligger verkligen vit på marken i år. Tror det har snöat hela dagen idag.
Hade tänkt åka till Trollhättan idag men det struntade jag allt i när det blev sånt väder. Christer har varit ute och skottat mest hela dagen. Då tänkte jag att då passar jag på att baka lite.. Det blev bara lite för det var nästan inget socker i burken och mjölet började också ta slut. suck att det alltid ska bli så fel.
När jag för en gång skull hade tid att baka.
Ja ja jag får försöka nån annan dag.
Nu ska jag gå upp och ladda ner inför ny arbetsvecka......
Hej svejs!

Julgardiner

Hej igen!
Å vad jag är knasig..Skulle ju lägga ut en bild på mina nya julgardiner också...
Blev så sugen på nya i år i köket och så var vi på ladan med jobbet och köpte så jag kunde inte låta bli att köpa samma!
Fast jag köpte längder också så riktigt samma är det ju inte...
Visst blev det fint!!En tomte....

Ja det var allt...

Jullunch

Hej Hej
Jag är kvar men jag har varit fruktansvärt dålig på uppdatering... Dels händer det inte så mycket dels är jag ganska trött på kvällarna, men ska försöka bättra mej!
Idag har vi i alla fall haft jullunch på jobbet. Det var så mysigt, vi dukade långbord och fina servetter och grejor. Nu får jag ju maten från C-köket men jag hade gjort räkomelett och köpt lite sill och julmust till dom små änglarna. Dom tycker det är väldigt spännande... Fast det blir mycket jobb! Satt inte mer än den lilla stunden med barnen och åt sen var det disk, disk ,disk ända tills det var dags att gå hem. Känns i benet ska jag säga! Ja ja så blir det när man börjar bli gammal hi hi.
Sitter och tittar på mina händer...Ser ut som sandpapper. Suck. Under hur många liter handkräm jag har köpt till dessa händer. Dom skulle behövas doppas i olja!
Idag kom det ett urgulligt kort på lilla Thea som Lucia! Å vad glad man blir! Genast åkte det upp på kylskåpet! Här kommer lite kort:Gulligt va? Syns kanske lite dålig men menMilo i full fart med att rasera alla torn vi bygger upp. Om ni undrar har han blå ögon inte röda....Going!!!


Ja nu har ni fått lite nya bilder nu ska jag dricka kaffe....

Hej svejs!

RSS 2.0