Ingen återvändo...

Hej!
Ja nu är det ingen återvändning längre det är bara att acceptera att semestern är slut sen 2 veckor tillbaka.
Men det går bra man kommer snabbt in i rutinerna igen. Veckorna går som vanligt så fort så det är inte mycket annat som hinns med.
Fast Josefin och Milo har sovit här i flera dagar för Pär har varit i Norrköping och jobbat och hon är ju mörkrädd så hon har inte vågat sova hemma! Hi hi hi. Då är det bra att kunna komma hem till mamma.
Det har varit så mysigt, Milo har vaknat innan jag har åkt till jobbet så jag har kunnat gosat varje morgon. Nästan så jag kommit för sent till jobbet! Han är så mysig och bara skrattar. Livet är underbart!
Igår (fredag) blev jag så Thea sugen så jag ringde och kollade om hon kanske ville leka med farmor men då var hon utlånad till sin mormor för Maria skulle ut på kvällen och Robert jobbade eftermiddag.
Så det blev inget med det utan jag fick allt åka hem. Tur var väl det för då hade Josefin gjort 2-rätters middag!
En jättegod sparrisoppa och efter det en smarrig fiskgratäng. Umm jättegott! Jag trodde hon skulle åka hem innan jag kom hem. Men sen åkte dom och Pär skulle komma hem vid 8-tiden.
Det blir tomt utan dom...
Men nästa lördag kommer Thea och sover över för hennes föräldrar ska på bröllop!!
Å vad mysigt det ska bli!
Jag fick till lite bilder på sparrisoppan men inte på fiskgratängen...Lite dålig bild men gott var det!Här sitter vi och myser...Milo är också med..Har glömt att skriva om Milos namngivning som hölls i Josefin och Pärs trädgård för 2 veckor sedan. Det blev jätte trevligt! Här kommer lite foto därifrån.Faster Lisa läste en fin dikt till Milo, sen blev han så varm så han fick klä av sej...Titta vilken fin krans han fick istället för dopvatten!

Som sagt var det en trevlig dag med solsken och värme. Milo fick en massa fina presenter på sin dag också. Men det var tröttsamt att ha kalas så han fick gå och lägga sej efter en stund och ta en power nap som man säger nu för tiden.
Pluttunge säger jag bara!!!

Det var allt för den här gången!


Utflykt

Hej på er!
I torsdag gjorde vi en liten utflykt till våra kära gamla grannar som nu bor mellan Lidköping och Skara.
Josefin och Milo ville gärna följa med också och det gick ju så bra så bra.
Vi tog Josefins bil eftersom hon har barnstol och barnvagn och grejor med sej. Det var bara det att när jag skulle sätta mej i passargerarsätet så var ju stolen framskjuten så långt fram för barnstolens skull. Så mina ben hade problem att få plats. Bak tycker jag inte om at sitta om man åker långt , jag mår lite illa då.
Så det slutade med att jag fick köra och Christer sitta där bak och underhålla Milo. Det gick jättebra. Dom hade jättekul där bak i bilen!!
Sofia och P-A bor jättefint ute på landet. En massa småhus ,garage och ett stor maskinmagasin eller vad man ska kalla det.
Sen har Filip ett eget litet hus där han bor. Jätte mysigt.
Vi åt och vi åt och vi åt! Vädret var inte toppenfint så det gick inte att gå ut nåt vidare och alldeles innan vi skulle åka hem kom det världens regnoväder och åska också. Vi fick springa ut till bilen!
Jag hade kamera med den låg så fint i väska men tror ni att den kom fram? Nejdå det glömde jag ju. Men det var så fullt upp med dom små bebisarna! Sofia och P-A har ju fått en liten bebis som är född i slutet på Januari. Hmm vad blir det... jo lite drygt 6 månader om min fantastiska mattehjärna fick till det!
Trevligt hade vi i alla fall och jag fick en jätte fin champagne flaska i present av dom. Det hade dom ju verkligen inte behövt men det tackar jag för!
Den får vi öppna vid nåt speciellt tillfälle!
Inte varje dag man dricker Champagne inte!!
Nej nu har jag inte tid att skriva längre, vi ska åka till Vänersnäs och hälsa på farmor och farfar.
Ha en bra dag, vi hörs!

Överby

Hej på er!
Fast jag har 1½ vecka kvar av semestern så har den obligatoriska "börja jobba depressionen" infunnit sej. Märkligt tycker jag. Då har jag ändå haft snart 6 veckor...
Det är inte det att det inte ska bli roligt att börja igen det är väl mest att man vet att det är så långt till nästa sommar. Och mörkret längtar man ju inte till.
Fast det är mysigt det också när man tänder alla smålampor och stearinljus.

Idag ska vi i alla fall åka till Överby och hämta Christers nya glasögon. Det blir bra för honom att se lite bättre.
Sen ska vi uträtta lite andra ärenden. Josefin ska till BVC sedan och väga och mäta Milo. Dom kommer hit sedan. Blir spännande att höra vad han har kommit upp till nu! Sixten väger i alla fall över 6 kilo nu!

Häromdagen ringde Milo och frågade om han fick vara en stund hos oss för hans föräldrar skulle till IKEA och han hade IIIIIIINGEN lust att följa med. Självklart  fick han komma den lille gullungen!Skönt att slippa IKEA...Kolla in skillnaden på hudfärg! Plutten får vänta till nästa sommar att sola sej!Sen måste jag visa en bild på min goda Minestronesoppa jag gjorde häromdagen. Jag tog lite av varje som jag hade hemma...Ummm jätte smarrig blev den. Christer åt upp det mesta och då hade den hunnit bli kall men han hann inte värma......Sen blev jag Theasugen i måndags och passade på när Christer var ute och åkte med sina föräldrar och hälsade på en gammal tant. Jag ringde och frågade om hon ville leka med farmor.
Thea blev så glad så glad. Nu är det full fart på henne. Ålar sej över golvet i en himla fart! Reser sej upp överallt och har verkligen jätte roligt! Vet inte om föräldrarna har så roligt men...Det är bara början... Hihihi.
Världens sötaste är hon ialla fall!!

Ja det var väl vad jag hade att berätta. Vi hörs en annan dag!


RSS 2.0