Vattenkoppor och kalas

Hejsan svejsan!
Våran stackars Pontus fick vattenkoppor första dagen på sportlovet!
Kan man ha mer otur? Nu när han har körkort och allt och kunde ha runt till sina kompisar och ha kul!
Ja ja så är det.
Han har varit väldigt sjuk dom första dagarna med hög feber och inte kunnat äta på flera dagar!
Häromdagen när han kom upp i köket och hade tagit på sej kläder för första gången på länge (han har gått i morgonrock eftersom han sovit mycket),så satt jag och min systerdotter Tina och drack kaffe. Hon hade med sej sin Tobias som gärna ville ha vattenkoppor. Vi började skratta när Pontus kom upp för han hade nämligen tydligen gått ner i vikt flera kilo!!
Ni som har sett Pontus vet ju att han inte är den kraftigaste pojken på denna jord. Nu efter några dagars feber, herregud! Han hade ingen rumpa kvar!!!!
Gud vad vi skrattade!! Han fick genast sätta sej och äta bullar. Gärna 2 en till varje skinka....
Nu har han som tur är fått tillbaka aptiten men det går väl inte lika fort för honom att få tillbaka kilona!Med nöd och näppe fick jag ta denna bild.... Jag påpekade att jag hade ett kort på Josefin när hon hade vattkoppor. I duschen var till och med den bilden.
Pontus tyckte inte det var samma sak eftersom hon var 2 och han är 18...
Kan inte förstå detta...

Jaa sedan i lördags var vi på kalas hos lilla Josefin som fyllde 26 år... Hon hade gjort flera goda pajer och sallad. Leilas goda picknic bröd och sedan fick vi bullar, kakor och tårta!!
Så vi var mätta och belåtna när vi gick därifrån...

Här kommer lite bilder:Thea dockan hittade en spännande bok.Titta dom små söta kusinerna! Milo tittar så fint på Thea... Han var vatten kammad och dagen till ära!Milos älskade Vessla som han inte kan leva utan!!Himla bra bok..Så spelar det också när man trycker på den...Här sitter vi samlade och ska smaka av den goda maten!Taco paj...Västerbottenostpaj mmmmmm

Ja nu får det räcka med bilder för denna gång..
Ha det gott tills vi hörs igen!

Pelargonplantering...

Hej allihop!
Idag kom återigen dessa välkända vårkänslor fram från någonstans! Ingen aning vad som hände för igår kändes det som att vintern kommit tillbaka för att stanna!
Riktigt kusligt när jag körde hem från jobbet, snön yrde över åkrarna och man körde genom snöröken och såg absolut ingenting på vissa ställen!
Men som sagt det var i går det!
Idag skiner solen och jag planterade om alla mina pelagoner som jag har haft inne i garaget för övervintring. Dom såg ut att ha klarat sej riktigt bra. Dom hade börjat grönska så fint.
Så nu är dom nerklippta och omplanterade och får stå ljust och fint i väntan på att plateras ut i ute krukor och balkonglådor...
Ummmm vad mysigt!
Tvättmaskinen går för fullt och strykbrädan står framme och lördagshandlat har jag gjort.
Herregud vad jag är bra!! Här kommer lite bilder på dom kära blommorna:Det ser ju lite tråkigt ut innan dom växt till sej men ni ska få fortlöpande bilder
så ni ser hur bra det blir!

Ha en bra dag!

Heej!

Hej här är jag!
Skulle behöva jobba mindre och inte ha några barnbarn för att hinna blogga märker jag!!
Tiden går rasande fort...
Här kommer lite bilder i alla fall.. Kan väl börja med att Pontus fyllde 18 år och hade lite kompisar hemma på kalas.Söta pojkar som umgås...Pontus fick en ny mobil som han inte kunde slita sej ifrån men som började krångla nästan genast så nu är den inne på reparation....Fantastiska datorer!!Både Milo och Thea fullkomligt ÄLSKAR vårt draperi intill TV rummet...Ummm vad gott..Söta lilla dockan!Här hade Thea sovit över hos oss och lekte vid köksbordet..Små kusinerna har börjat leka med varandra nu...Hmm lite konstigt kort men ,men så går det när amatörena är framme..Titta! Milo kan gå nu!! Han är jätte lycklig!!Theas pappa smög sej till lite egentid... Men jag hittade honom allt!

Jaa som ni såg har Milo lärt sej att gå! Jätte duktig är han. Nu blir det full fart för Josefin och Pär..
Josefin och Milo har sovit hela veckan hos oss för Pär har varit i Lund och jobbat. Josefin är lite mörkrädd förstår ni..Inte lätt då.
Men nästa vecka ska hon träna nån natt i alla fall. Fast det gör inget om dom är här. Det är så myyysigt att gosa med Milo lite innan jag åker till jobbet. Fast det var inte varje dag han hade vaknat inan jag åkte..

Det var allt för denna gång!
Vi hörs!

RSS 2.0