Vattenkoppor och kalas

Hejsan svejsan!
Våran stackars Pontus fick vattenkoppor första dagen på sportlovet!
Kan man ha mer otur? Nu när han har körkort och allt och kunde ha runt till sina kompisar och ha kul!
Ja ja så är det.
Han har varit väldigt sjuk dom första dagarna med hög feber och inte kunnat äta på flera dagar!
Häromdagen när han kom upp i köket och hade tagit på sej kläder för första gången på länge (han har gått i morgonrock eftersom han sovit mycket),så satt jag och min systerdotter Tina och drack kaffe. Hon hade med sej sin Tobias som gärna ville ha vattenkoppor. Vi började skratta när Pontus kom upp för han hade nämligen tydligen gått ner i vikt flera kilo!!
Ni som har sett Pontus vet ju att han inte är den kraftigaste pojken på denna jord. Nu efter några dagars feber, herregud! Han hade ingen rumpa kvar!!!!
Gud vad vi skrattade!! Han fick genast sätta sej och äta bullar. Gärna 2 en till varje skinka....
Nu har han som tur är fått tillbaka aptiten men det går väl inte lika fort för honom att få tillbaka kilona!Med nöd och näppe fick jag ta denna bild.... Jag påpekade att jag hade ett kort på Josefin när hon hade vattkoppor. I duschen var till och med den bilden.
Pontus tyckte inte det var samma sak eftersom hon var 2 och han är 18...
Kan inte förstå detta...

Jaa sedan i lördags var vi på kalas hos lilla Josefin som fyllde 26 år... Hon hade gjort flera goda pajer och sallad. Leilas goda picknic bröd och sedan fick vi bullar, kakor och tårta!!
Så vi var mätta och belåtna när vi gick därifrån...

Här kommer lite bilder:Thea dockan hittade en spännande bok.Titta dom små söta kusinerna! Milo tittar så fint på Thea... Han var vatten kammad och dagen till ära!Milos älskade Vessla som han inte kan leva utan!!Himla bra bok..Så spelar det också när man trycker på den...Här sitter vi samlade och ska smaka av den goda maten!Taco paj...Västerbottenostpaj mmmmmm

Ja nu får det räcka med bilder för denna gång..
Ha det gott tills vi hörs igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0