Julen 2011

Hej hej!

Ja nu var julen över för detta år!
En intensiv jul faktiskt kan man säga..Men alldeles underbar!
Fredagen började med att jag kunde sluta redan 12:30 vilket var jättebra för Rebecca med familj var hemma och väntade på mej! Äntligen fick vi träffa lille Sixten igen! Så söt och alldeles alldeles underbar!
Han gurglade och sa en massa intressanta saker..(vi får väl fråga honom när han blir äldre vad det egentligen va som han berättade om..) Tydligen mycket viktiga saker..Han såg ut som det i alla fall!

Vi åt lite god mat och drack kaffe och sen åkte dom ner till Göteborg och Rebeccas mamma igen ..Dom firade julafton där men kom hit på juldagen för ännu en julafton med kusinerna..

Julaftonen firades i Öresjö hos Josefin med familj. Vi hade det lugnt och skönt det var bara vi där så Milo fick all uppmärksamhet i världen! Det tyckte han mycket om! Och tomten kom och Milo var inte ett dugg rädd utan till och med tog tomten i handen och ledde in honom och när han skulle gå fick han både en och två kramar minsann!
Många paket hade tomten med sej!

Sen blev det ju då juldagen och alla barn och barnbarn kom...Det är inte så ofta det går att få ihop alla på samma dag men i år gick det! Christers föräldrar var också här och fick träffa alla..
Dom var nog trötta när dom kom hem efter allt stoj..
Barnen var så glada och minsann kom inte tomten en gång till!!
Mera paket hade han med sej! Oj oj oj vilken jul!
Sen blev dom små änglarna väldigt trötta på samma gång och bröt ihop ungefär samtidigt så då började dom dra sej hemåt..
Det blir väldigt tomt när alla har åkt. Tyst i huset om man säger så...
Vi satte igång att städa med en gång så var det klart..Skönt att ha allt i ordning eftrsom jag ska jobba i morgon är det skönt att ta det lungt idag,, Milo är nog på väg hit en sväng..

Här kommer lite kort som är tagna under julen...

Sixten dan före julafton i färd med att rita..En favoritsysselsättning...Tomten knackar på rutan...Viggo och Milo tittar förväntansfullt på tomten...Oj oj oj här kommer ju TOMTEN!!Milo hjälpte så gärna till att dela ut paketen!Sixten öppnar paket...Milo likaså...Såg och hjälm till Milo...


Ja så såg till ut ungefär denna dag..Tur att det inte är något ljud i korten! För det hördes en del om dom små änglarna! Sötnosar allihopa! Var och en med sin personlighet! Kram på er allihop!

Det var allt för denna gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0