Beatles!!

Hej hej!
I går kväll var det Beatleskonsert i Hjärtumsgården. Jätte bra var det. Lilla edets kören Helt Sonika var där och sjöng Beatles låtar och det lokala bandet G.O spelade också...
Vi hade mat och dryck med oss.
Innan vi kom ner dit så på dan krånglade som vanligt pelletsbrännaren, det rök in så det stank rök i hela huset. Så pappa kom hit och dom grejade hela eftermiddagen så det blev precis färdigt innan vi skulle gå ner.
Men när vi kom hem på natten hade den ju givetvis lagt av igen. Och med vin i kroppen var det inte läge att sätta igång och greja så jag stängde av pannan..
Så nu på morgonen var det bara för Christer och pappa att sätta igång igen. Det slutade med att dom fick ta med brännaren ner till pappa och göra en helrenovering på den. Suck jag säger då det.. Men vilken tur att vi har lilla pappa!!
Han kan allt och är världens störste optimist! Han ger aldrig upp utan fortsätter tills han hittar felet..
Nu har dom kommit tillbaka och ska försöka montera in eländet igen... Få se hur detta går...

I onsdags var vi på New place med jobbet och åt gott och hade det trevligt. Ninni är otrolig, hon råkar alltid ha en påse med choklad i väskan! Och ingen liten vanlig choklad heller utan stora goda praliner!
Hon är värre gottegris än mej! Vi skrattade gott när hon drog upp påsen. Så typiskt henne!

Sen på torsdagen var jag på Stavreskolan på inspirationskväll som dom har varje år. Det brukar vara olika kockar som kommer dit och lagar mat och berättar lite. Årets kock brukar komma och lite olika kockar.
Men denna gång var det Paolo Roberto som var där och berättade om sina barndomssomrar som han tillbringade i Italien hos sina 7 fastrar. Det var jätte roligt när han berättade sina härliga minnen med all sin släkt där nere!
Sen var det en kock som hade lagat en massa goda rätter från hans kokbok. Fantastiskt gott och vackert var det. Ett stort långbord mad alla de sorters sallader ,parmesanskinka, rostbiff ,kyckling och en hel massa annat!
Mums vad gott det var!

Ja det var ungefär det som hände den veckan.Nu får vi se vad nästa vecka har att erbjuda!
Hej svejs vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0