Trubadurafton

Hej hej!
Igår var vi som sagt på trubadur, pubafton. Mycket trevligt. Våra lokala förmågor Ing-marie Romell och Ann-Catrine Persson sjöng och spelade nyckelharpa och gitarr. Dom är SÅ BRA!!
Sen i pausen var det lite annan musik ifrån datorn dom hade tagit fram. Tyvärr hade dom ljudet på så högt så det var nästan omöjligt att prata med varandra. Vi sa till flera gånger så till slut sänktes ljudet en aning. Det var inte kul. Man kommer ju dit för att träffas och sitta och prata. Lite bakgrundmusik är ju trevligt men det får vara nån måtta på ljudet.
Men trevligt var det!
Sen idag kom Thea och Robert hit en sväng för Maria hade jobbat natten så hon behövde sova. Thea gick runt här och grejade. Hon hade fin klänning och strumpbyxor på sej. Så himla söööt!!
Sen när dom åkt hem efter middagen(idag blev det älgfärsbiffar kantareller , potatis och god sås) så åkte vi en sväng till Milo. Han blev så glad så glad som alltid när man kommer...
En riktigt solstråle är han (när han inte blir arg vill säga och han inte får som han vill).
Och nu sitter vi här och väntar på att få börja på lördagschokladkakorna....Kanske får en liten stund till...Man vill ju inte kasta sej över dom, det ser så illa ut!
Hej svejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0