Nytt år!

Nu är det nytt år igen. Vi firade in det nya året med våra vänner Gunilla och Eiron. Det belev väldigt lungt, Christer och jag äkte upp till Trollhättan sedan för att hämta Pontus och Tobbe i Skoftebyn. Dom var hos en kompis där. Gunilla skulle upp och jobba dagen efter . Men vi såg väldigt fina raketer över Hjärtum. Det var fest nere i Hjärtumsgården så det lyste upp ordentligt när dom smällde. Vi hade våra funderingar att vi skulle gå dit men eftersom vi skulle ut och köra och Gunilla skulle jobba så valde vi att stanna kvar hemma. Vi blev väldigt mätta och trötta efter maten kan jag säga också. Det var trögt att röra sej om man säger så.....
Nyårsdagen hände inte mycket och igår snöade det så gott som hela dagen så det var inte mycket som hände då heller.
I dag ska vi åka till Josefin och Pär. Han fyller 26 år så vi är bjudna dit. Josefin har gjort sin livs första smörgåstårta som hon ska bjuda på. Det ska bli spännande. Hmmm dom små barna börjar bli stora. Eller är det vi föräldrar som blir äldre?
I morgon fyller yngste sonen 17 år. Herregud han håller ju också på att växa ifrån oss! Vi ska ha litet enkelt kalas för honom i morgon. Jag börjar ju tyvärr jobba i morgon så det är lite svårt att få i hop det. Dom där 2 männen som går hemma och drar är ju tyvärr inte mycket till hjälp. Suck...

Här kommer i alla fall lite vackra vinterkort...På väg ner till mor och far...Dom har spolat isen nedanför dagis. Denna dag var inga barn där det var väldigt kallt.
Annars brukar det vara fullt med åkande barn.Mycket snö i trädgårdenIstappar hos mor och farVy mot älven tillsammans med min tumme....Svårt att gå i trappan nu. Men vackert..Här är alltså ett litet vattenfall. Syns kanske inte så tydligt men det är det i alla fall.Christer skottar rent bilarna på annadag jul


Kommentarer
Postat av: P-A och Sofia

Hej och god fortsättning på er. Vi var hos några vänner i Skara och firade in det nya året. Gabriel var vaken ända fram till tolvslaget, han somnade på vägen hem i bilen då var klockan 00.45.

Hur gick det med polisanmälan?

2010-01-06 @ 16:39:06
Postat av: Carina

Hej ! Kul att höra från er! Det kanske var svårt att komma fram till farbror polisen för vi har inget hört ännu. Inte säkert dom tar en sån anmälan så allvarligt. Hoppas inte det i alla fall.Trist när han håller på så här.Är ju nästan så man får varna grannarna som ska flytta in i Apells hus.

Annars är allt bra. Christer började sitt nya jobb idag han har inte kommit hem än så jag vet inte hur han har haft det.Men han är väldigt glad för att få börja..

2010-01-07 @ 18:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0