Vi var barnvakt

Hej!
I fredags ringde Robert och undrade om vi ville komma och vara "barnvakt" medans dom tapetserade. Dom hade försökt i fredags men Thea ville INTE att dom skulle vara någon annans stans än med henne.
Så på lördag morgon for vi till Åsaka vid 9 tiden så dom fick sätta igång med tapetserandet.
Ja lilla Thea hon sov och sov och sov. Men innan hon somnade fick vi träffa henne lite vaken och ta emot ett och annat litet leende! Å söt hon är!! Det är fantastiskt när hon tittar på en och följer en med blicken.
Tapetseringen blev i alla fall färdig så nu är det inte mycket kvar att göra innan dom kan flytta upp till sitt sovrum igen! Det blir väldigt fint tycker jag.
Josefin kom en sväng också men sen skulle hon och Pär åka på en husvisning i Västra Tunhem.
Huset hade varit jättefint nu skulle dom väl fundera på hur dom skulle göra.
Dom kan väl lägga ett bud så får dom se.

Robert åkte med oss in till stan sedan för han skulle ut med grabbarna på jobbet. Vad jag förstår hade han väldigt roligt , hoppas han kommer ihåg något av kvällen för det är ju det som är vitsen. Eller???

Vera kom en sväng förut och tog en kopp kaffe och jag visade henne Roberts sida där han berättade om ljusstöpningen. Det tyckte hon var väldigt roligt.

Ja det var detta som hände denna helg idag har det mest blivit lite städning och strykning som vanligt.
Hej då för denna gång.

Kommentarer
Postat av: mikkaelo

sv; Helt rätt Carina! Dock blev det orange, så nu har jag mindre vackert hår ... men äsh, vad gör det om tusen år när allting kommer till? ;D Hälsa familjen!

2009-11-16 @ 10:22:21
URL: http://mikkaelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0