Händeleserik vecka

Hej hej!
Denna veckan blev lite annorlunda än det brukar...
I torsdag ringde min svärfar mej till jobbet ( det händer ju typ aldrig så jag förstod att något hänt..)
Då berättade han att Christer varit hemma hos dom och klagat på att han kände ett tryck över bröstet så dom tvingade honom att åka till NÄL.
Det gjorde han och han blev sämre och sämre och hade nästan svårt att ta sej ur bilen när han kom fram och efter en del undersökningar blev det "operation " direkt!
Ett av dom där kärlen eller vad det är som går till hjärtat var det helt stopp i! Så dom gick in i en ven och sprängde bort det med en gång!
Det var väldigt nära ögat att det blivit en hjärtinfarkt för det var helt stopp däri! Sen hade han 2 till som dom ska ta till måndag så han ligger kvar på NÄL, jag hoppas han får komma hem på tisdag kanske om allt går bra...
Ja herregud vad fort det kan gå...Hade väl aldrig trott att Christer skulle råka ut för detta som håller igång och motionerar hela tiden..Smal är han och äter ordentligt, rökar inte och dricker väldigt sparsamt...
Ingen går säkert förstår jag...
Skönt i alla fall att dom inte skickade hem honom i väntan på nästa operation för det hade varit oroligt att ha honom hemma och veta att det är trångt i 2 kärl till!
Nästa vecka har Pontus sportlov också så det känns bra för mej eftersom jag jobbar hela dagen. Då är han inte ensam i alla fall!



Titta vilka fina blommor jag fick igår utav våra kära vänner Eiron och Gunilla!
Dom tyckte vi behövde lite uppmuntran i allt elände..Jätte gulligt av dom!
Christer hinner nog njuta av dom också när han kommer hem för dom brukar hålla länge...

Jag ska åka in sen ikväll till Christer så blir kvällen inte så lång för honom..Igår hade jag med kaffe och nybakad kaka det gillade han!


Alla hjärtans dag

Hej hej!
Idag är det alla hjärtans dag och jag hade tagit en halv semesterdag för vi skulle få besök ifrån Uddevallas minnesteam..
När jag kom hem hade Josefin och Milo varit här en sväng innan hon skulle åka och jobba.
Hon är då för härlig...
Pontus fick en stor påse med en Cocacola, chips och en annan massa godsaker och vi fick en påse med en massa god choklad i!
Jag blev väldigt glad och överraskad! Själv hade jag bara tänkt på att göra lite rulltårtsbakelser eftersom vi skulle få besök!



Här var Pontus goa påse...



Och här var våran! Visst är hon för go`?

Sen tänkte jag att jag måste visa mina nya stövlar också!





Så här gosiga är dom inuti! Jag är helnjöjd! En jobbarkompis sa att dom hade kostat 1100:- och jag fick dom för 315:-! Ummm vad jag känner mej ekonomisk!!

Det snöar för fullt här nu så jag undrar hur det blir till morgonen...Hoppas det lugnar ner sej snart!
Oroligt när man inte vet hur det ser ut när man vaknar...

Ja det var allt för idag!
Hej svejs!

Mina fina vänner...

Hej hej!
Idag är det söndag och jag har fått gjort jättemycket fast klockan bara är halv 11...

Började med att ta ut allt ur frysen för att frosta ur den. Har tänkt på detta hela vintern men först nu blir det av... Väldigt skönt och välbehövligt!



Umm det ni!

Sen gick jag ner i garaget för att plantera om mina fina gamla vänner pelargonerna som jag sparar från år till år...
Börjar bli en hel del nu!







Ser inte mycket ut för världen just nu, men sen till sommaren...Å vad dom blommor!
Förra sommaren räknade jag över 40 blommor bara på en enda! Fantastiska!!

Sen var ju Milo här igår, Viggo och Joel kom aldrig..När Josefin kom för att hämta honom efter jobbet hade hon köpt med sej semlebullar så vi kunde göra egna semlor..Med vanilj i!
Det tyckte Milo var VÄLDIGT gott..Det var lite svårt att äta bara!



Svår att hålla...



Umm vad gott!!!!!



Grädden hamnar både här och där!!




Äckligt , kladdigt...sa Milo när händerna blev fulla med grädde..Trodde inte han hade problem med det...
Märks att han börjar bli stor!! Snart 2 år ju!!

Ja som sagt har det hänt mycket idag..Sen har jag ju tvättat också och det väntar en stor hög som ska strykas..Men det tar jag efter vi har varit nere hos mamma och pappa. Vi är nämligen nerbjudna på 11-kaffe. Pappa och Ewa bakade kanelbullar igår!! Det ska bli gott!
Hej då på ett tag nu måste vi gå...

Milo , Viggo och Joel

Hej hej!
Inte mycket att orda om denna veckan..Dagarna bara svänger iväg i ett huj!
Bästa dagen var i onsdags när jag åkte in till Överby bara för att köpa mej en mascara..Fick syn på i ögonvrån att det var 70% rabatt i en skoaffär!
Men först gick jag in i mascara affär och blev jätte glad för just den mascaran som jag brukar köpa fick man för mer än halva priset! Så jag köpte 2 för 99:-. En brukar kosta runt 130:- annars!
(kanske datumet gått ut? Men den funkar fint i alla fall!)
Sen gick jag in i skoaffären och gick rakt på ett par perfekta vinterstövlar! Passade perfekt med en gång!! Kan man ha sån tur? Rea på reapriset! 315:- fick jag betala..rea priset var 700:- så dom har säkert kostat runt 900:- från början...Jag lägger ut en bild senare på dom så får ni se!
Det var en bra dag tycker jag!
På jobbet är det bara bra! Jag börjar komma in det nu även om det är mycket att lära men får ta lite som det kommer. Toppen bra arbetskamrater som hjälper mej!
Igår var jag hos frissan efter att ha slarvat säkert ett halvår så hon klippte en bra bit , det blev bara rakt av för jag kan inte komma på hur jag vill ha det...Får fundera ett tag...

Nu väntar jag på att Milo ska komma..Pär ville ut och fiska och Josefin jobbar..Hon slutar klockan 3 så då kommer hon och hämtar honom.
Sen hade Linda ringt igår och skulle också komma med Viggo och Joel. Det blir kul!

Så nu har jag slängt i lite tvätt bytt sängkläder förberett lite mat och tänkte även göra en rulltårta om Pär kommer ihåg att ta med ägg för dom var slut. Har ingen lust att åka ner till edet för att köpa det...

Ja det var denna veckan..Tror inte nåt mer spännande har hänt...


Våffelfrukost

Hej igen!
Kan ju inte låta bli att lägga ut en bild på lille Pontus som INTE ville vara med på bild innan han hade duschat...Skämde bort honom lite genom att ge honom våfflor, grädde och sylt till frukost!
Ni som vet hur han ser ut förstår att jag måste göda honom lite!!!!



Han pratade om nån lag om att man inte får publisera utan godkännande...Jaja lite får man faktiskt tåla när man får våfflor....Puss Pontus!

Söndag igen!

Hej hej!
Ja då var det söndag igen och snart dags för en ny arbetsvecka..
Veckan som gick var det inget speciellt som hände..Den gick fort som vanligt!
Kallt har det varit och kommit en del snö.. Lite onödigt tycker jag...
I torsdags var jag hos en före detta arbetskamrat från Paradisskolan . Hon gick i pension lagom till jullovet och hon tycker det känns väldigt bra!
Det måste vara jätteskönt! Hennes man gick några år tidigare så nu har dom det jätte skönt!

Fredagar slutar jag klockan 3 nu för tiden och gud vad det är skönt! Det är ju bara lite mer en 1 timma tidigare men märks verkligen!

Igår lördags åkte vi till Åsaka redan vid halv 9 för att passa Thea och Max en liten stund för Maria skulle träna. Robert hade jobbat natten så han låg och sov. Dom var så snälla dom små liven..
Max passade på att bajsa och sova en stund som vanligt!
Han skrattar så gott nu och 2 små söta tänder har han fått! Det händer mycket nu med honom! Han har fullt sjå att kolla vad sin syster yster har för sej! Hon rör sej ju hela tiden!
Thea var så duktig och hjälpte mej att dammsuga...

Sen när vi åkte därifrån åkte vi in på Maxi för Josefin sa att dom sälde ut vinterstövlar för 50 kronor!
Så jag var tvungen att kolla om det kunde vara nåt för mej...
Men som vanligt var dom för smala både för att få ner foten i och ett par fick jag inte upp dragkedjan ända upp...Då har jag ändå inte speciellt tjocka ben så jag undrar hur man ska se ut för att få på sej dessa?!
Morr säger jag!
Sen efter detta åkte vi en sväng till Christers Föräldrar i Vargön..Där fick lite mat för dom höll på att äta. Sen drack vi kaffe också innan vi drog oss hemåt.
När vi var på väg hem sa jag till Christer: Ska vi inte ta en tur bort till Milo också när vi ändå är i närheten så det gjorde vi!
Han blev så glad när vi kom! Idag söndag ska dom åka till Danmark till ett badhotell och vara till på tisdag! det blir nog kul för lilleman! Han höll på att packa i sin lilla ryggsäck!
Det hamnade mycket konstiga saker däri!
Å han är för rolig! Pär han ramlat i trappan så Milo var väldigt noga med att visa hur man skulle gå försiktigt i trappan! Ha ha ha det ska komma från han!!
Han var mycket upprörd över att inte pappan gått försiktigt!!

Ja det var denna veckan och helgen det... Jag sätter in lite kort däribland på min nya väska som jag har glömt att visa! Jag är mycket nöjd med den! Får plats med jätte mycket i den!




3 fack! Ett i mitten också men det syns inte på bilden..



Bra fack att ha nycklar i, man slipper leta igenom hela väskan!



Här hade Pontus 19 årskalas för sina kompisar..Bara killar inga tjejer...Hmmmm



Joel och morfar bygger ihop tågbanan...

RSS 2.0