Höstens stora händelse.

Hej hej!
Jaha då har det då hänt... Det som oåterkallerligen händer de flesta föräldrar med tiden... Pontus har fått en lägenhet i Göteborg från och med september!
Vår lille sladdis är alltså stor nu och ska klara sig själv...
Det blir säkert jättebra och det är roligt för hans skull men VÄLDIGT dött och trist för oss! Även om han inte är hemma så mycket så är han i alla fall här! Det kommer att ta tid för mig att inte vara orolig när jag inte vet om han kommit hem... Nu har jag ju full koll på honom och om han inte kommer när han brukar ,ringer jag ju honom alltid! Jag får helt enkelt ta fram alla fördelar för honom: han är ju sällan hemma förrän halv 8 eller halv 10. Ibland ännu senare. Han slipper slå ihjäl en massa restid. Han kan umgås mer med sina nyfunna vänner på Chalmers. Å så bra det blir för honom!
Det är en möblerad etta som han får hyra i 1 år från en kille som ska plugga utomlands. Då kan han ju söka lägenhet under detta året och så slipper vi flytta ner en massa möbler. Då kan han ha kvar sitt rum för han KANSKE vill komma hem då och då till mor och far?!
 
Igår förresten hade jag bra användning av honom för jag köpte en ny grill som var isärplockad in i minsta detalj... Bruksanvisningen var väl inte alltför utförlig.... Men det fixade Pontus bra! Så nästa helg får vi nog ta och inviga den! Tror det verkar bli bra väder då. Sen till sommaren kommer ju Rebecca med familj ner så då antar jag det blir mycket grillat! Då är det bra att ha en lite större! Här hade jag tänkt lägga in en bild på den fina grillen men den var ju i telefonen så jag får lägga in den senare...
 
Igår var jag hos Tina som har öppnat sin lille prylaffär igen för sommaren. Hon hade gjort så fint så jag hoppas det kom lite folk till henne. Den ligger på Ström alldeles intill fotbollsplanen om det är någon som vill kika in. Hon har öppet på helgerna..
Sen har vi fått hjälp utav Urban att fixa till lekstugan som hade ruttnat en del på staketet. Så nu ska jag bara måla de nya bräderna så blir det finemang. Det ser bättre ut ifall vi får någon visning.
Ja det var väl det som hänt under den senaste tiden.
Vi hörs snart igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0